Fakulteta za humanistične študije Koper

Obvestila - Mednarodna pisarna

Zbrano dne 22.11.2017 ob 13:44


Število vseh obvestil: 1

1. obvestilo: 22.11.2017 - PRIHAJAJO POPRI 2018PRIHAJAJO POPRI 2018
Datum: 22.11.2017


Želite mladim ponuditi več, kot le izobraževanje? Jim želite pomagati preskočiti vrzel, ki nastaja med zaključkom študija in prvo zaposlitvijo?

 

V Primorskem tehnološkem parku mladim omogočamo, da njihove kreativne ideje ne živijo le v domišljijskem svetu, ampak da se uresničijo in da z njimi ustvarijo boljšo prihodnost! Organiziramo vseslovensko tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo za mlade – POPRI.

 

Na tekmovanju POPRI lahko s svojimi podjetniškimi idejami sodelujejo:

-          osnovnošolci od 7. – 9. razreda,

-          srednješolci in

-          študentje oziroma mladi do 29. let.

 

Na tekmovanje se lahko prijavijo mladi tudi s projekti oziroma poslovnimi modeli, ki jih razvijajo v sklopu študijskih obveznosti. Vse kar je potrebno je, da izpolnijo predlogo, oziroma prilagodijo opise predlogi POPRI. Tekmovanje je prostovoljno, ena oseba pa je lahko mentor 5 poslovnim modelom.

 

Pridružil se nam je Kolektor!

 

Novost letošnjega leta je, da se nam je pridružilo najboljše, slovensko, visokotehnološko podjetje Kolektor. Za tekmovalce so razpisali 4 zanimive izzive, ki si jih lahko ogledate tukaj: http://popri.si/kolektor-ti-postavlja-izziv/

 

Tekmovalci torej lahko tekmujejo s svojimi idejami ali tako, da rešijo katerega od 4 izzivov podjetja Kolektor.

 

Kako poteka prijava?

 

Rok prijave je 21. marec 2018 do polnoči.

 

Vse o prijavi najdete v predlogi, ki se nahaja na spletni strani: popri.si/#prijaviSe, ali v spletni 'učilnici' Mikrobiz (http://www.mikrobiz.net/). Predloga vas vodi skozi poglavja, ki jih je potrebno izpolniti. V kolikor bi naleteli na težave, nas lahko kontaktirate na popri@primorski-tp.si POPRI tekmovanje smo vam pripravljeni predstaviti tudi v živo, pišite nam za več informacij.

 

Kako lahko sodelujete?

 

Pridružite se POPRI družini, ki šteje že več kot 100 izobraževalnih ustanov po celi Sloveniji. Obveščajte vaše študente, mi pa bomo vašo izobraževalno ustanovo umestili na POPRI spletno stran. Za namene obveščanja, vam prilagamo materiale v priponki. Materiale lahko na vašo željo tudi prilagodimo.

 

 

Če imate še kakšno vprašanje, smo vam na voljo.

 

  Na vrh


Generiral programski paket VIS